Politika upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša temelj je poslovnog upravljanja tvrtke KOS TRANSPORTI d.o.o.

Najvišu kvalitetu usluga uz poštivanja principa zaštite okoliša, međunarodnog otpremništva, usluge skladištenja, manipulacije robe te prodaje i postprodaje u segmentu osobnih vozila ostvarujemo primjenom najnovijih tehnologija i vrhunskih znanja. Sukladno tome  želimo se dokazati kao vodeća tvrtka u svojoj „branši” i to putem sljedećih aktivnosti:

  • Prepoznavanje zahtjeva, želja i očekivanja naših klijenata strateški je cilj i mjerilo uspjeha svih naših aktivnosti.

  • Praćenjem i primjenom suvremenih tehnoloških svjetskih dostignuća na području naših djelatnosti uz stalno poduzimanje mjera zaštite okoliša i smanjenje zagađenja.

  • Brigom o potrebama i interesima svakog zaposlenika gradimo klimu suradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan radnik ključ je uspjeha naše tvrtke.

  • Poduzimanjem stalnih mjera poboljšavanja u svim segmentima poslovanja a posebno poboljšanje je usmjereno prema zadovoljstvu naših klijenata i na stalno snižavanje troškova.

  • Kontinuiranom izobrazbom naših zaposlenika osiguravamo profesionalni pristup i vrlo kvalitetnu uslugu koja u principu treba biti bolja od konkurencije.

  • Poštivanjem internacionalnih, nacionalnih i lokalnih zakonskih regulativa u poslovanju kao i zaštiti okoliša osiguravamo našoj tvrtki sve preduvjete za normalno funkcioniranje bez reklamacija, pritužbi ili represivnih mjera ovlaštenih organa.

Temeljno načelo našeg poslovanja je:

„KLIJENT JE UVIJEK NA PRVOM MJESTU“

Ekološka osviještenost i uvažavanje temeljnih načela zaštite okoliša sastavni su dio našeg poslovanja,  što potvrđuje slogan tvrtke:

„KOS TRANSPORTI - PRIJATELJ OKOLIŠA“

Varaždin, 07.04.2018.                                                       

DIREKTOR

Boris Kos

TÜV NORD CERT iz Essena, jedna od najvećih i najuglednijih certifikacijskih kuća u svijetu, dodijelila je Kos transportima d.o.o. certifikate kojima je i službeno potvrđen tvrtkin sustav kvalitete i zaštite okoliša prema najnovijim izdanjima normi