O NAMA

KOS TRANSPORTI je tvrtka koja je izrasla od male privatne tvrtke obitelji Kos koja je počela s uslugom međunarodnog transporta od 1985 godine. Jasnom poslovnom politikom i uz stalnu posvećenost proširenju, Boris Kos, osnivač, i nekoliko njegovih suradnika pretvorili su ovu malu tvrtku u jednu od najvećih transportnih tvrtki u Hrvatskoj.

KOS TRANSPORTI nudi usluge transporta i međunarodnog otpremništva, skladištenja i manipulacije s carinskom i necarinskom robom. Tim zaposlenika radi na ispunjenju kompliciranih i zahtjevnih potreba klijenata i to putem kontinuiranog razvoja usluge i uvođenjem novih tehnologija koje tvrtki omogućavaju visoko konkurentnu poziciju na europskom tržištu. Širokim rasponom usluga, KOS TRANSPORTI svojim klijentima jamči kvalitetu, učinkovitost i pouzdanost. Bilo da je odredište u Hrvatskoj ili Europi, naš profesionalni logistički tim i odgovorni vozači jamče da će roba stići na svoje odredište sigurno i na vrijeme.

KOS TRANSPORTI – udaljenost od glavnih graničnih prijelaza, povoljan geografski položaj omogućava razvoj transportne infrastrukture i prijevoza kao sektora koji uvelike doprinosi sveukupnoj hrvatskoj ekonomiji i društvenom razvoju.

Tvrtka Kos transporti je smještena u industrijskom dijelu Varaždina 5 kilometara od izlaza na A4 autocestu.

Plan Podjele Kos transporti d.o.o.

Web by eSENTIO